ČOVJEK SE
DUHOVNO, TJELESNO, FIZIČKI,
ENERGETSKI, MATERIJALNO,
UZDIŽE I NAPREDUJE
KADA ČITA, PRIČA, SLUŠA,
RAZMIŠLJA SRCEM, S LJUBAVLJU,
O BOŽIJIM STVARANJIMA, DJELOVANJU
I NAMJERAMA SA ČOVJEKOM NA ZEMLJI

duhovnaizgradnja.com forum

 

posjetite i sajt Duhovna izgradnja

Ovo je forum javnog karaktera i na njemu svako može da iznosi svoja razmišljanja koja su u skladu sa pravilima foruma, ali autori sajta ne stoje iza pisanja drugih učesnika

Danas je 15 Jul 2018, 21:56

Sva vremena su u UTC + 1 sat
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Nov 2011, 00:35 
OffLine

Pridružio se: 22 Nov 2011, 21:20
Postovi: 5
Nikola Tesla, Raymond Rife i Georg Lakhovsky

Razvoj i primena KVANTNE MEDICINE je vec sadasnjost a u buducnosti ce biti osnov u tretmanu kako ocuvanja dobrog zdravlja tako i relativno brzog i sigurnog ozdravljenja.
Kvantna medicina je na udaru SVETSKE FARMAKO MAFIJE jer nudi alternativu za stvarno ozdravljenje po relativno, veoma, niskim troskovima.
O ovome mozete se detaljnije informisati putem interneta o primeni metoda i aparata za poboljsanje stanja celija zivih organizama i unistavanje patoloskih mikroorganizama u informacijama :
- genija Nikole Tesle koji je svojim aparatom i strujama izlecio i Edit Pjaf
- doktora Raymond Rife-a njegovih biorezonantnih frekvencija i spiskom bolesti,
- doktora Crane-a sa dodatnim spiskom frekvencija doktora Rife-a,
- drs.William Lyman and Steven Kaali (1990 god. Univez. Albert Anstajn NY )
- doktorke Hulda Clark sa ZAPPER aparatima, i
- dr Lakhovsky sa modernim aparatom za tretman obolelih skupom frekvencija za tretman celija u organizmu

Upravo,internet omogucuje da se ljudi informisu o uspesima alternativne medicine primenom kvantne mahanike i preduzmu mere za svoje zdravlje.
http://www.youtube.com/watch?v=O66NsOZA ... ture=share

Ovde imate video informaciju o alternativnim mogucnostima. Pogledajte.

Ljudsko telo je čudestan bioelektromagnetski sistem. Ovaj sistem je jedinstven u programu i funkcijama sto znaci da je harmonican. Ispravno funkcionise samo u ravnoteznom stanju spoljnih uticaja i unutrasnjih prilika u organizmu. Naš zadatak je da očuvamo telo u harmoničnom stanju i da time osiguramo zdrav život.
Ovakav bioelektromagnetski sistem skladno funkcinise sa zdravim celijama koje su osnov sistema. Komunikacija se obavlja signalima odredjenih frekvencija.
Medjutim,ovakav sistem je ranjiv. Uticajima spolnih nadrazaja ( stresova razlicite prirode) ili prodorom mnogobrojnih parazita ( bakterija, bakcila, virusa i dr.) ovaj sklad biva narusen.
Zadatak IMUNO SISTEMA je permanentna i vrlo slozena borba sa svim tim uticajima koji remete sklad bioelektromagnetskog sistema i komunikacija u organizmu.

Sira informacija o aparatima za primenu kvantne medicine:
www.bio-stimulator.com

E-mal: inventor@hotmail.rs


Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 25 Nov 2011, 22:48 
OffLine

Pridružio se: 22 Nov 2011, 21:20
Postovi: 5
Trealizacija RIFE generatora za reemisiju organizma
Upotreba elektromagnetskog polja sa zracenjem veoma visokih frekvencija koje su u domenu zivih celija u ljudskom organizmu.
Doktor Lakhovsky je usavrsio TESLINU RUZU sa kojom je Tesla odrzavao svoje zdravlje. Ćelije zdravog ljudskog organizma imaju potencijal između -70 i - 90 milivolti. U tom području su apsorpcija hranljivih materija i lučenje toksina efikasni. Negativan potencijal opterećene ili oštećene ćelije pada na nivo do - 30 milivolti ( celija tada umire), što uzrokuje slabu apsorpciju hranljivih materija i slabo lučenje toksina. Takvi uslovi mogu da se razviju iznenada, kao posledica nesreće, ili polako, kao rezultat stalnog taloženja pozitivnih iona zbog uticaja modernog načina ishrane, stresnog načina života i zagađene okoline. Ako je poremećena energetska ravnoteža tela, to treba da se hitno preduzmu mere za popravak stanja.
RIFE GENERATOR POMAŽE KOD

kancera
alergija
astme,
artritisa
dermatitisa
rinitisa
kroničnog umora
migrena
glavobolja
bolova u leđima
bolnih zglobova
gripe
prehlade
Parkinsona
Multipla Skleroze
jačanja imuniteta
regulacije tjelesne težine
svih vrsta bolova
I OSTALIH BOLESTI a prema spisku dr Rife-a BOLESTI I FREKVENCIJE
Aparati za prvu metodu su iz skupine EGBF PARS N 5 i 6
Zadatak aparata je unistavanje stranih i stetnih - patoloskih mikroorganizama na bazi generisanja njihovih rezonantnih frekvencija pod cijim dejstvom bivaju unistene. Ovim se u mnogome olaksava dejstvo imuno sistema u kontroli i zastiti organizma.
Strujni impulsi niskog intenziteta aparata i svojim elektromagnetskim poljem dosežu duboko u ljudsko telo.
Upotreba aparata tri puta na dan, kroz sedam ili vise dana, može vas očistiti i od svih populacija patoloskih mikroorganizama..
Imuni sistem organizma potpomognut sa ovakvim strujnim impulsima postaje mnogo efikasniji u ocuvanju zdravlja.
Opsirnije:www.bio-stimulator.com

Aparati za realizaciju druge metode su iz familije doktora LAKHOVSKOG
Frekvencije zdravih celija je daleko iznad frekvencija aparata PARS N5 tako da na njih nema uticaja. Njihov tretman ostvaruju aparati doktora Lakhocskog.

Primenjujuci otkrice i radove svetskih autoriteta, preduzeo sam konstrukciju aparata u kojima se nalaze biorezonantne frekvencije patoloskih mikroorganizama koji su izazivaci mnogih obolenja. Unistavanjem istih dirktno pomazemo i IMUNO SISTEMU da uspesno uspostavi narusenu zdravstvenu ravnotezu.
U koliko ste zainteresovani Spisak bolesti i frekvencija doktora Rife-a moze te dobiti kao i informaciju o aparatu za spontanu reemisiju organizma pod nazivom EGBF PARS N5 i 6 UNI.
Takodje, procitate o JEZGRIMA IZ KOSTICE SLJIIVA ILI KAJSIJA U KOJIMA SE NALAZI VITAMIN B17 u prirodnom stanju VRLO EFIKASAN PROTIV KANCEROZNIH CELIJA.
O tome vise na: www.plemic-komerc.com
Za eliminaciju teskih metala i drugih efekata primenite ZEOLIT mineral
( za narucivanje i objasnjenje Tel.064/1284089 ili 063/8593172).
Profesor Delbet također je otkrio da MAGNEZIJUM HLORID ima vrlo dobar preventivan učinak protiv raka ( i mnogih drugih bolesti) i liječi prekancerozna stanja kao što su leukoplakija, hiperkeratoza i kronični mastitis. Preporuka je da se svakodnevno koristi MAGNEZIJUM ULJE (rastvor MGCL2 sa vodom) a prema uputstvu.
Moja je namera da pokusamo pomoci obolelima od mnogih pa i opakih bolesti i prevenciji da do obolenja ne dodje na moderan nacin primenjujuci saznanja iz oblasti KVANTNE MEDICINE i ELEKTRONIKE

Do sada, realizovanih 10 tipova aparata:

- PARS N5 UNI (Univerzal) je za unistavanje mnogih uzrocnika vrste. Trajanje tretmana 93 min.
- PARS N5 UNI i sa HUMANI PAPILLOMA - HPV . Trajanje tretmana 66 min
- PARS N5 MS je Multiple Sclerosis. Trajanje tretmana 66 min
- PARS N5 H je samo za HIV i HEPATITIS A,B i C. Trajanje tretmana 63 min
- PARS N5 C je samo za cancer oboljenja :trajanje tretmana 135 min.
- PARS N 5 CANDIDA. Trajanje tretmana 45 min.
- PARS N5 IS, K i G( Imuno Sistem, katarakta i Glaukom). Trajanje tretmana 36 min.
- PARS N5 UNI PARAZITI ( unistavanje parazita u telu) sa tretmanom u trajanju 150 min.
- PARS N5 UNI SSS - Salmonele, stafilokoke i streptokoke
- PARS N5 UNI Spondylosis / Spondylitis/ osteoporosis
- Pars N5 UNI Glaucoma and Exfoliation Syndrome
- PARS N5 UNI I za alergijske bolesti

Moguca je izrada i drugih programa a prema zahtevu interesenata na osnovu spiska BOLESTI I FREKVENCIJE dr Rife-a.


Autor projekta EGBF PARS N5 i 6
Dr Slavko Radosavljevic, dipl. ing.
Tel. 34 952862991
inventor@hotmaikl.rs
SKYPE…slavko.radosavljevic
www.bio-stimulator.com


Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 26 Nov 2011, 11:27 
OffLine

Pridružio se: 26 Feb 2008, 09:03
Postovi: 406
U današnje vrijeme postoji dosta alternativnih metoda koje se nude za rješavanje zdravstvenih problema. Neke su pun pogodak, a neke ne rade baš kako treba. Teško je razlučiti šta je ono što zaista radi. Ta metoda liječenja koju si prezentovao zvuči mi dobro. Međutim, lično imam problem sa metodama koje su izuzetno skupe. Smatram da bi ono što je dobro trebalo biti dostupno svima i onima koji jedva mogu da pokriju osnovne životne potrebe i onima koji mogu eksperimentisati sa najskupljim načinima liječenja. Zbog toga nebi bilo loše da navedeš bar okvirne cijene toga šta nudiš. Na sajtu sam vidjela da cijene zavise od same bolesti i to je uredu. Ipak, okvirna informacija bi trebala da postoji.
Mogu ti navesti jedno iskustvo koje sam ja imala. U Banja Luci postoji nekoliko ambulanti koje se bave liječenjem uglavnom alergija uz pomoć nekakvog uređaja koji je osmislio Nikola Tesla. Po opisu ovoga što ti nudiš djeluje mi da je sama metoda u tim ambulantama ista toj koju ti prezentuješ. Meni je prije petnaest godina pravila ogroman problem alergija na polen korova. U periodu od polovine jula do kraja oktobra bila sam van funkcije. Imala sam kombinaciju rinitisa, konjuktivitisa i bronhitisa. Neke metode koje sam praktikovala pomogle su da se ovaj problem gotovo u potpunosti riješi. Konjuktivitis i bronhitis su u potpunosti nestali, a rinitis je izuzetno blag i traje oko petnaest dana. Na prvom alergo testu rečeno mi je da mi je alergija na polen korova osnovna alergija, a prateća je alergija na prašinu. Test sam radila uz pomoć klasične medicine. Dijagnoza je bila u potpunosti ispravna jer u periodu jakih alergija imala sam problem sa prašinom, a van tog perioda prašina mi uopšte nije smetala. Uglavnom, prošle jeseni otišla sam u jednu od pomenutih ambulanti (oni nude i terapije u slanim sobama). Nisam tamo otišla zbog stvarnih problema nego da bi provjerila opšte stanje organizma. Doktorica me je pitala imam li neke probleme sa zdravljem i ja sam joj odgovorila da mi je već utvrđena alergija na polen korova i na prašinu (ovdje nisam detaljisala oko prolema). Nakon testiranja ustanovila je da imam osnovne alergije na polen korova i prašinu i i dodatne na svinjetinu, mlijeko i konzervans. Osnovne je planirala liječiti pomoću tog uređaja. Trebalo je da napravi četiri terapije, a jedna je sa popustom bila 40,00KM i da deset puta dođem u slanu sobu što opet sa popustom košta 25,00KM po jednom dolasku. Dakle ukupno sam trebala da dadnem 410,00KM za bolest koju više nemam, osim u minimalnim tragovima koji su svake godine sve manji i manji. Narodni lijek koji sam koristila jednom godišnje i koji je najviše zaslužan za ovakav progres koštao me je manje od 20,00KM.
Nemoj me pogrešno razumjeti. Ja jesam navela pokušaj zloupotrebe aparata koji vjerovatno može da odradi dobru stvar, ali to ne znači da isključujem njegova dobra svojstva. Sigurna sam da ona postoje. Samo bi bilo dobro da okvirna cijena bude naznačena.


Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29 Nov 2011, 01:26 
OffLine

Pridružio se: 22 Nov 2011, 21:20
Postovi: 5
Molim vas da se javite na mail: inventor@hotmail.com Poslacu vam detaljnije informacije.
Uzgred pogledajte sait: www.bio-stimulator.com u vezi aparata EGBF PARS N5 i 6 a u vezi jezgara sa vitminom B17 sait www.plemic-komerc.com


Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29 Nov 2011, 01:35 
OffLine

Pridružio se: 22 Nov 2011, 21:20
Postovi: 5
Nikola Tesla Royal Raymond Rife Georg Lakhovsky

Razvoj i primena KVANTNE MEDICINE je vec sadasnjost a u buducnosti ce biti osnov u tretmanu kako ocuvanja dobrog zdravlja tako i relativno brzog i sigurnog ozdravljenja.
Kvantna medicina je na udaru SVETSKE FARMAKO MAFIJE jer nudi alternativu za stvarno ozdravljenje po relativno, veoma, niskim troskovima.
O ovome mozete se detaljnije informisati putem interneta o primeni metoda i aparata za poboljsanje stanja celija zivih organizama i unistavanje patoloskih mikroorganizama u informacijama :
-genija Nikole Tesle koji je svojim aparatom i strujama izlecio i Edit Pjaf
- doktora Raymond Rife-a i njegovih biorezonantnih frekvencija i spiskom bolesti,
- doktora Crane-a sa dodatnim spiskom frekvencija doktora Rife-a,
- drs.William Lyman and Steven Kaali (1990 god. Univez. Albert Anstajn NY )
- doktorke Hulda Clark sa ZAPPER aparatima, i
- dr Lakhovsky sa modernim aparatom za tretman obolelih skupom frekvencija za tretman celija organizmu

Upravo,Internet omogucuje da se ljudi informisu o uspesima alternativne medicine primenom kvantne mahanike i preduzmu mere za svoje zdravlje.
http://www.youtube.com/watch?v=O66NsOZA ... ture=share

Ovde imate video informaciju o alternativnim mogucnostima. Pogledajte.

Ljudsko telo je čudestan bioelektromagnetski sistem. Ovaj sistem je jedinstven u programu i funkcijama sto znaci da je harmonican. Ispravno funkcionise samo u ravnoteznom stanju spoljnih uticaja i unutrasnjih prilika u organizmu. Naš zadatak je da očuvamo telo u harmoničnom stanju i da time osiguramo zdrav život.
Ovakav bioelektromagnetski sistem skladno funkcinise sa zdravim celijama koje su osnov sistema. Komunikacija se obavlja signalima odredjenih frekvencija.
Medjutim,ovakav sistem je ranjiv. Uticajima spolnih nadrazaja ( stresova razlicite prirode) ili prodorom mnogobrojnih parazita ( bakterija, bakcila, virusa i dr.) ovaj sklad biva narusen.
Zadatak IMUNO SISTEMA je permanentna i vrlo slozena borba sa svim tim uticajima koji remete sklad bioelektromagnetskog sistema i komunikacija u organizmu.

Prva metoda
Upotreba kontrolisanih, niskofrekventnih impulsnih električnih struja kod uspostave harmonicnosti zbog posledica različitih bolesti i povreda je dobro utvrđena i objašnjena. Na opvome je radio doktor Rife i uspeo da sacini spisak bolesti i frekvencije prouzorkovaca tih bolesti ( videti prilog BOLESTI I FREKVENCIJE)

Druga metoda
Upotreba elektromagnetskog polja sa zracenjem veoma visokih frekvencija koje su u domenu zivih celija u ljudskom organizmu.
Doktor Lakhovsky je usavrsio TESLINU RUZU sa kojom je Tesla odrzavao svoje zdravlje. Ćelije zdravog ljudskog organizma imaju potencijal između -70 i - 90 milivolti. U tom području su apsorpcija hranljivih materija i lučenje toksina efikasni. Negativan potencijal opterećene ili oštećene ćelije pada na nivo do - 30 milivolti ( celija tada umire), što uzrokuje slabu apsorpciju hranljivih materija i slabo lučenje toksina. Takvi uslovi mogu da se razviju iznenada, kao posledica nesreće, ili polako, kao rezultat stalnog taloženja pozitivnih iona zbog uticaja modernog načina ishrane, stresnog načina života i zagađene okoline. Ako je poremećena energetska ravnoteža tela, to treba da se hitno preduzmu mere za popravak stanja.
RIFE GENERATOR POMAŽE KOD

kancera
alergija
astme,
artritisa
dermatitisa
rinitisa
kroničnog umora
migrena
glavobolja
bolova u leđima
bolnih zglobova
gripe
prehlade
Parkinsona
Multipla Skleroze
jačanja imuniteta
regulacije tjelesne težine
svih vrsta bolova
I OSTALIH BOLESTI a prema spisku dr Rife-a BOLESTI I FREKVENCIJE
Aparati za prvu metodu su iz skupine EGBF PARS N 5 i 6
Zadatak aparata je unistavanje stranih i stetnih - patoloskih mikroorganizama na bazi generisanja njihovih rezonantnih frekvencija pod cijim dejstvom bivaju unistene. Ovim se u mnogome olaksava dejstvo imuno sistema u kontroli i zastiti organizma.
Strujni impulsi niskog intenziteta aparata i svojim elektromagnetskim poljem dosežu duboko u ljudsko telo.
Upotreba aparata tri puta na dan, kroz sedam ili vise dana, može vas očistiti i od svih populacija patoloskih mikroorganizama..
Imuni sistem organizma potpomognut sa ovakvim strujnim impulsima postaje mnogo efikasniji u ocuvanju zdravlja.
Opsirnije:www.bio-stimulator.com

Aparati za realizaciju druge metode su iz familije doktora LAKHOVSKOG
Frekvencije zdravih celija je daleko iznad frekvencija aparata PARS N5 tako da na njih nema uticaja. Njihov tretman ostvaruju aparati doktora Lakhocskog.

Primenjujuci otkrice i radove svetskih autoriteta, preduzeo sam konstrukciju aparata u kojima se nalaze biorezonantne frekvencije patoloskih mikroorganizama koji su izazivaci mnogih obolenja. Unistavanjem istih dirktno pomazemo i IMUNO SISTEMU da uspesno uspostavi narusenu zdravstvenu ravnotezu.
U koliko ste zainteresovani Spisak bolesti i frekvencija doktora Rife-a moze te dobiti kao i informaciju o aparatu za spontanu reemisiju organizma pod nazivom EGBF PARS N5 i 6 UNI.
Takodje, procitate o JEZGRIMA IZ KOSTICE SLJIIVA ILI KAJSIJA U KOJIMA SE NALAZI VITAMIN B17 u prirodnom stanju VRLO EFIKASAN PROTIV KANCEROZNIH CELIJA.
O tome vise na: www.plemic-komerc.com
Za eliminaciju teskih metala i drugih efekata primenite ZEOLIT mineral
( za narucivanje i objasnjenje Tel.064/1284089 ili 063/8593172).
Profesor Delbet također je otkrio da MAGNEZIJUM HLORID ima vrlo dobar preventivan učinak protiv raka ( i mnogih drugih bolesti) i liječi prekancerozna stanja kao što su leukoplakija, hiperkeratoza i kronični mastitis. Preporuka je da se svakodnevno koristi MAGNEZIJUM ULJE (rastvor MGCL2 sa vodom) a prema uputstvu.
Moja je namera da pokusamo pomoci obolelima od mnogih pa i opakih bolesti i prevenciji da do obolenja ne dodje na moderan nacin primenjujuci saznanja iz oblasti KVANTNE MEDICINE i ELEKTRONIKE

Do sada, realizovanih 10 tipova aparata:

- PARS N6 UNI (Univerzal) je za unistavanje mnogih uzrocnika vrste. Trajanje tretmana 93 min.
- PARS N6 UNI i sa HUMANI PAPILLOMA - HPV . Trajanje tretmana 66 min
- PARS N6 MS je Multiple Sclerosis. Trajanje tretmana 66 min
- PARS N6 H je samo za HIV i HEPATITIS A,B i C. Trajanje tretmana 63 min
- PARS N6 C je samo za cancer oboljenja :trajanje tretmana 135 min.
- PARS N 6 CANDIDA. Trajanje tretmana 45 min.
- PARS N6 IS, K i G( Imuno Sistem, katarakta i Glaukom). Trajanje tretmana 36 min.
- PARS N6 UNI PARAZITI ( unistavanje parazita u telu) sa tretmanom u trajanju 150 min.
- PARS N6 UNI SSS - Salmonele, stafilokoke i streptokoke
- PARS N6 UNI Spondylosis / Spondylitis/ osteoporosis
- Pars N6 UNI Glaucoma and Exfoliation Syndrome
- PARS N6 UNI I za alergijske bolesti
- PARS N6 INI protiv svih tipova gripe
Moguca je izrada i drugih programa a prema zahtevu interesenata na osnovu spiska BOLESTI I FREKVENCIJE dr Rife-a.


Autor projekta EGBF PARS N5 i 6
Dr Slavko Radosavljevic, dipl. ing.
Tel. 34 952862991
r_slavko@yahoo.es
SKYPE…slavko.radosavljevic
www.bio-stimulator.com
www.plemic-komerc.com
www.innovations4biz.com


Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 29 Nov 2011, 09:35 
OffLine
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Apr 2011, 06:16
Postovi: 2453
Lokacija: Ponir - Mehovci
inventor je napisao:
Dr Slavko Radosavljevic, dipl. ing.
:roll:
Pa ako je neko liječnik normalno da je i inžinjer, šta će inžinjer u naslovu, kad titula koja je nad ovom slijedi? Mogao je i ''mg'' napisati, a i tehničar.

Prof.dr.doc..pec.mg. Slavko Radosavljević dil.ing.tehničar...etc.

Zanči što više da bude beskonačno.


Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: 26 Okt 2014, 10:19 
OffLine

Pridružio se: 23 Nov 2008, 19:19
Postovi: 169
Citiraj:
o JEZGRIMA IZ KOSTICE SLJIIVA ILI KAJSIJA U KOJIMA SE NALAZI VITAMIN B17 u prirodnom stanju VRLO EFIKASAN PROTIV KANCEROZNIH CELIJA.


da, u prirodnom stanju tj. onom zatečenom u prirodi. zapravo je u velikoj većini sjemenki iz voća. najukusniji je onaj iz koštica kajsija koje neki od nas oduvijek konzumiraju jer su tako po okusu nalik bademima (slatki).
b17 se nalazi i u sjemenkama jabuke. pa, kad god se jede jabuka, nek se pojedu i sjemenke iz nje. preventive radi...

onaj iz šljiva i bresaka sam probala - ali pregorke su za jedenje, tj. imaju previše cijanida.
u početku (tamo sedamdesetih valjda, davno sam gledala dokumentarac otkrivatelja tog vitamina u protukancerogenoj borbi) je dignuta velika hajka na rečene sjemenke (i prirodni b17) upravo zbog prisustva cijanida koji je otrovan za čovjeka (jezgro koštice kajsije ga ima još najmanje ako uopće, pa se može i samo jesti). međutim, smatra se da kad se konzumira u zatečenom prirodnom stanju kao npr. u jabukama - prisustvo cijanida se NEUTRALIZIRA jedenjem ostatka jabuke.

naravno, u razumnim količinama... (sad, ako je 30 jezgara dnevno kao što stoji preporuka na linkanom linku razumna količina???)

iskreno, jedini šećer (što je info sa linkanog sajta gornjeg kolege forumaša) u šljivama, breskvama i jabukama koji "okružuje" jezgru, čini mi se da dolazi iz "mesa voćke", a ne jezgre unutar takve iznimno gorke (cijanidne) jezgre koštice.

ako netko ima druge ili bolje informacije nek podijeli.

_________________
wp


Vrh
 Profil  
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 1 sat


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Prevod - www.CyberCom.rs