mastermind je napisao:
zanimljivo tumačenje nekih dijelova Svetog Pisma! trebalo je vremena i truda da se vak nest sroci i čestitam vam na tome!
malo mi se ne svida to prevrtanje rijeci i uzimanje u ubzir samo ona slova koja idu u korist. na takav nacin se moze iz jednog citata naciniti 100 tumacenja o razlicitim dogadajima, a koja ce se dobro uklopiti u citat.
dosta citam i proucavam Sveto Pismo, pa mi bas drago sto postoji ova stranica, da sve koje teze za duhovnosti potakne na razmisljanje.
Istina ima mnogo lica ili mnogo strana, koje mogu ponegad izgledati nespojive, ali neistina ih ima još više.
Svako slovo i svaki stih u Svetom Pismu, saglasno tome, mogu se istinito tumačiti na mnogo načina, a neistinito na još više.
Mi smo pronašli jednu nit tumačenja koja se izuzetno dobro primjenjuje na današnje događaje na našim prostorima, i to je sigurno istinito, ali nije jedini način niti jedini ugao gledanja.
Kao što smo primjerima pokazali, primjenom i razvojem ranijih otkrića (o bitnosti naših prostora kako je to ukodirano u tekst Svetog Pisma) došli smo redom do mnoštvo potvrda i novih otkrića dobijenih na isti način, uključujući i ovo o NATO-u što je tebi iznutra zazvonilo i što se posložilo sa tvojim unutrašnjima znanjem i spoznajom.
Drago mi je da je tako i pozdravljam tvoje učešće na ovom forumu.
Jedno je sigurno: oni koji drugima nameću svoje vizije i ideje, u stvari traže poslušnike i sljedbenike, ti rade za neke ciljeve koji su njima važni ali se u svojoj suštini suprote volji Oca, Sina, Duha Svetog i Njima služećih Sila Nebeskih. Međutim, oni koji svojim djelovanjem u drugima samo pobuđuju spoznaje koje i sami imaju i koje dolaze iznutra ali ne iz ljudskih umova nego iz Tvorca u nama, takvi služe Tvorcu i Njegovoj volji i slažu se vrlo dobro i bez toga da se poznaju i fizički kontaktiraju (a kamo li da su sljedbenici iste religije ili ideologije).
To je prava duhovna veza i to treba njegovati i održavati. To je istinsko udruženje slobodnih, i način udruživanja koji jedini može da opstane u vremenu koje dolazi.
Svako dobro.